SITE UNDER CONSTRUCTION!!!!!

Customer Appreciation GIVEAWAY Rules:

     WE HERE AT QWIKFINDS APPRECIATE and VALUE OUR CUSTOMERS. 

 

1.How do I enter to receive the cash prize?
Answer: Just add the free giveaway item to your cart and complete check out process. Once the checkout is confirmed and shipped, your name will be automatically flagged if you’re the 200th giveaway/gift recipient.
2.What is the prize for this giveaway?
Answer: $50.00 USD cash (PayPal, Bank account transfer or Cash Gift card).
3.If I win, how will I know?
Answer: support@qwikfinds.com will email the prospective winner.
4.If I win, how will I receive my prize? 
Answer: If you are the qualified/approved (200th checkout of giveaway) you will be contacted by the customer support team via email for the best way to award this giveaway (Bank account, PayPal or Gift card).
5.What is the time frame to claim my giveaway?
Answer: The approved “$50.00 giveaway” recipient will have 48hrs after being contacted by customer support to claim prize.
6.How many chances can I enter to win?
Answer: You can enter as many times as you would like. Only the 200th giveaway of free gift with completed check out (customer paid shipping) will be awarded the $50.00 gift.
7.What are the odds of me winning?
Answer: 1/200 chance to win
8.What currency will the prize be given?
Answer: US Dollar.
9. Do I have to make a purchase?
Answer: No, the gift is free. Just pay for shipping and handling. 
Shipping is NOT included on any GIFT'S
 
If there are any questions in reference to this promotional free gift/giveaway, please feel free to contact qwikfinds at support@qwikfinds.com
 
Note:
The prize that is given will only be given with a completed checkout of our promotional giveaway. Qwikfinds at any time can end this promotional period. If at any time Qwikfinds find that this promotion is in any way of being defrauded, sabotaged and or tampered with, Qwikfinds has all rights to end this promotion.
THANK YOU FOR YOUR BUSINESS